City Of Stars-Elokuvakonsertti 27.10.2019

Riihimäen Työväenyhdistyksen Soittokunnan ja Grooveimmista joululauluista tutun Groove Familyn yhteistyö saa jatkoa!
Huippusuosittujen James Bond -konserttien innoittamana kutkuttavan mielenkiintoinen yhdistelmäkokoonpano päätti tällä kertaa tarttua elokuvasävelmien lumoavaan ja lumottuun maailmaan. Kokoonpanoa täydentävät mm. Raskasta joulua -kokoonpanosta tutut supertähdet, laulaja Kimmo Blom ja kitaristi Erkka Korhonen. Kattaus on yksinkertaisesti niin herkullinen, että tätä ei voi missata! Tule siis kulkemaan kanssamme punaista mattoa pitkin kohti City of Starsia, Tähtien kaupunkia! Illan aikana sinäkin saat ja voit olla tähti!

Konsertissa kuullaan upeata musiikkia lukuisista eri aikakausien elokuvista, kuten esimerkiksi Rocky, Titanic, Bohemian Rhapsody, Blues Brothers, Schindlerin lista, Saturday Night Fever ja La La Land.

Konsertin kapellimestarina toimii Soittokunnan kapellimestari ja Groove Familyn taiteellinen johtaja Tuomo Komonen.
Solisteina Kimmo Blom, Erkka Korhonen, Minna Vainionpää, Hanna Komonen, Mallu Hannonen ja Heikki Kärhä.

Liput 25€. Ennakkomyynti alkaa 27.9. Lippuja myyvät Riihimäen suutari (Kauppakeskus Atomi) ja Uusi Kirjakauppa (Hämeenkatu 36).
Lippuja saa konserttipäivänä myös ovelta, jos niitä on enää jäljellä. Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon, sillä Bond-konsertissa liput menivät kuin kuumille kiville ja ne myytiin ennakkoon loppuun.

Konsertti sisältää väliajan, joten varaathan taskurahaa mukaasi!