Uusi vuosi, uudet tuulet!

Vuosi on vaihtunut ja soittokuntakin aktivoituu jälleen. Harjoitustauko päättyy keskiviikkona 21.1. Uusi harjoitusten alkamisaika on 18.30. Uusia soittajia kaivataan aina, eli jos olet edes vähän harkinnut kaivavasi soittimesi esille ja jatkaa harrastusta, tai olet muutoin kiinnostunut soittamisesta soittokunnassa, tule rohkeasti mukaan.

Lähdemme uuteen kauteen uuden kapellimestarin johdossa, eli tahtipuikon varressa aloittaa Raimo Ollinkangas. Raimo on toiminut soittokuntamme kapellina -90 luvulla ja nyt saimme Raimon takaisin. Tervetuloa!

Suuret kiitokset nyt kautensa päättäneelle kapellimestarillemme Veikko Koljoselle. Yhteistyömme Veikon kanssa jatkuu edelleen.

Alkavan vuoden konserteista ja muista tapahtumista ilmoittelemme sivuillamme sekä Facebookissa.

Viime kevään musikaalikonserttimme laulusolisti ja trumpetistimme Sepon poika Kimmo Blom on mukana jatkossa The Voice of Finland kilpailussa, sekä tavoittelemassa Euroviisupaikkaa Uuden musiikin kilpailussa nimellä Angelo De Nile. Soittokunta tulee äänestämään ystäväämme Kimmoa parhaan mukaan, jotta hän pääsisi mahdollisimman pitkälle molemmissa kilpailuissa. Mikäli myös te pidätte Kimmon laulusta/UMK kappaleesta, niin muistakaa äänestää kun sen aika on…
Tässä ohessa on linkit The Voice of Finlandin Kimmon ensiesiintymiseen (video) sekä UMK:n kisakappaleeseen ja musiikkivideoon.

The voice of Finland:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1420183459912.html

UMK 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=sy4fkA0vD5o&app=desktop

http://yle.fi/aihe/umk2015/angelo-de-nile